Κυριακή 21 Ιουνίου 2015

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΑΡΑΚΑΤΣΑΝΑΙΩΝ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ Ο «ΦΛΑΜΠΟΥΡΑΣ» ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΟ

 Θερμά συγχαρητήρια στον Σύλλογο Σαρακατσαναίων Πιερίας "Ο Κατσαντώνης" για την προμήθεια 10 ανδρικών και 10 γυναικείων παραδοσιακών ενδυμάτων, μαζί με 10 μπουραζάνια (παραδοσιακά παντελόνια) από το εργαστήριο παραδοσιακής φορεσιάς του κ. Πέτρου Γεωργίου, που εδρεύει στον ' Αγιο Παντελεήμονα Αμυνταίου Π.Ε Φλώρινας!!!
 Συμβολική , όσο και εξόχως τιμητική ενέργεια !!!





Αισθανόμαστε ως σαρακατσαναίοι, και ως φλωρινιώτες περήφανοι και ευγνώμονες  προς τους συν-Μακεδόνες "Αετούς του Ολύμπου" της Πιερίας, που μας τιμούν για δεύτερη φορά, μετά την έλευση χορευτικού τμήματος του παραπάνω συλλόγου στην ιδρυτική εκδήλωση του δικού μας συλλόγου 2 Μαΐου 2015!!
     Αποδεικνύονται στην πράξη οι προαιώνιοι και ακατάλυτοι δεσμοί όχι μόνο των περιοχών μας αλλά και των ανθρώπων μας!
    Παραθέτουμε το ευχαριστήριο του αδελφικού Συλλόγου της Πιερίας, που ανάρτησε στο διαδίκτυο, για ιστορικούς-αρχειακούς λόγους του Συλλόγου μας:



  "  Σύλλογος Σαρακατσαναίων Νομού Πιερίας " Ο Κατσαντώνης"- Ευχαριστήριο                  

  Πρίν 3 μήνες το Δ.Σ του Συλλόγου Σαρακατσαναίων Ν. Πιερίας μετά απο ομόφωνη απόφαση, παρήγγειλε 10 ανδρικές, 10 γυναικείες φορεσιές καθώς και 10 μπουραζάνια στον εργαστήρι παραδοσιακών φορεσιών του κ. Πέτρου Γεωργίου στον Αγ. Παντελεήμονα Αμυνταίου του Ν. Φλωρίνης .
    Χθες ο σύλλογος παρέλαβε (εντός της προθεσμίας που είχε ορίσει) της νέες του παραδοσιακές στολές.
    Το Δ.Σ του συλλόγου, αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει θερμά τον κ. Πέτρο Γεωργίου για την πολύ καλή δουλειά που έκανε, την προσφορά του στο σύλλογο με 5 μπουραζάνια, καθώς επίσης και την φερεγγυότητα, όσον αφορά την ημερομηνία παράδοσης.
    Επίσης να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους αγνούς σαρακατσάνους και τις σαρακατσάνες καθώς και τους φίλους μας οι οποίοι μας στηρίζουν στην προσπάθεια που κάνουμε."

                                                                                           

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου